Авторски права mk-in.de

За нас:

мк-ин.де е портал чија примарна цел е да ги информира посетителите знаејќи ги вашите барања ние споделуваме содржини за ваше квалитетно и забавно поминато време на интернет.

Работиме посветено и континуирано и се трудиме да бидеме подобри во секој поглед.

Доколку имате било какви прашања, коментари или критики, контактирајте не, ќе ни биде задоволство да ви одговориме.

Со почит,

тимот на мк-ин.де

Горанче Андоновски

23561792_540390609648940_8417460187145579910_n
  • Основач на вебстраницата-технички и визуелен Администратор 

За мене:

Воодушевен сум да сум во Природа, живеам по свои правила, секогаш си стојам на зборот, точен како Ролекс.

Александар Ристески

17355161_10154945789576405_1447069190_n-1
  • Основач на Фејсбук Групата и Администратор на вебстраницата

За мене:

Го сакам животот, позитивен, оптимист, обожавам да патувам, многу мислам, малку зборувам, делувам правилно.

Наташа Симјаноска

Наташа
  • Главен Урединк и Администратор на вебстраницата

За мене:

Сакам да патувам, уживам во природа.Голем Авантурист.Се водам според мотото: ,, Nothing is true,

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани