Авторски права mk-in.de
Wohnungssuche Bremen

Бизнисот и злоупотребата на бегалците

Уништени објекти, градилишта и мочуришни живеалишта – бегалците честопати треба да го земат она што го добиваат. Некои бескрупулозни издавачи…
miete

Кирија – што треба да внимавате при потпишување на договор

Договор за закуп на cтан Договорот за закуп е важен документ и регулира многу детали за закупот. Тоа е обврзувачко…
4221396001_5286997455001_5286941122001-vs

Во Германија се плаќа и спиењето во кола

Премногу големи се предизвиците пред секој човек кој ја напушта својата родна земја. Најчесто луѓето кои не зборуваат странски јазици…
545725_458541894189046_987556791_n2

Огласи за станбено сместување

Овај е посебен пензион за сместување на работници во близина на саемот во Минхен, со бесплатна ВеЛан мрежа. pension-carl.de wg-gesucht.de studenten-wg.de…
Mieter___Nutzer

Закон околу издавање стан на трети лица

Често станарите имаат интерес во некои од нивните изнајмен станови за изнајмување на трети лица. Оставањето на трети страни за…
1457457082

Фирми за преселување

На следнава вебстраница покрај пребарување на станбени решенија нуди пребарувач за наjефтините фирми за преселување.Едноставно внесете од кој град за…
mieter-neuregelung

Кирија – Законски права

Доколку сакате  да раскините неограничен подпишан Договор, важи  законскиот рок за одказ од три месеци. Без оглед на тоа колку…
immonet-580x350

Oгласи за недвижнини

На следниве топ три вебстраници во Германија можите да барате огласи за издавање/купување стан/куќа. Можите да го ограничите барањето со…

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани