Авторски права mk-in.de

Детски додаток онлајн

Детски додаток онлајн

Детскиот додаток поправо барањето за детски додаток можите да го направите онлајн .. Барање за детски додаток, мора да ги…
2017-04-12-umwelt-verkehr-autos

Студија-животна средина

СТУДИЈА ЗА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА Помалку автомобили – подобар живот 91 проценти од Германците се убедени дека животот би бил подобar…
csm_dpa_52935393_Integrationsmanager_700x360_275ecaceb1

Пакт за Интеграција

Со Пактот за интеграција, локалните власти на земјата во оваа и следната година од вкупно 320 милиони евра на располагање:…
Integrationskurse-fuer-Migranten-an-der-VHS-Alles-wird-gut!_image_630_420f_wn

Интеграција – курсеви

Курсот за интеграција е на располагање на сите имигранти кои живеат постојано во Германија и зборуваat малку или не го…
Detski dodatok

Детски Додаток – Формулари

Детски додаток му следува на оние кои се со седиште во Германија, а живее со детето во нивното домаќинство. Детскиот додаток…
termine-automobilverkäufer

Минхен онлајн сервиси

Закажете онлајн Термин во Општина Минхен.за следниве услуги можите да закажите Термин: Преземање од страна на поединци: Претпријатие во име…
fuehrerschein

Возачки дозволи во Германија

Прашањето е почесто поставено на социјалните мрежи, да разјасниме околу тоа. Возачки Дозволи од други држави -Држави Надвор од ЕУ…

© 2011-2019 Mk-in.de. Сите права се задржани