Авторски права mk-in.de
macedonia-flag

ФАКТИ ШТО НЕ ПРАВАТ ГОРДИ МАКЕДОНЦИ

– Најскапата колекција монети која е продадена е токму од Македонија и тоа колекцијата пеонски монети кои биле украдени од…
12

ПИНК ПАНТЕР – НАЈСМЕЛАТА ГРУПА ВО КРИМИНАЛНАТА ИСТОРИЈА

Именувани по серијата криминални комедии “Пинк Пантер”, тоа е името што Интерпол го даде за меѓународната мрежа на крадци на…
dule savic

Франкфурт МАФИЈА

[lockercat]Една од најголемите и најсериозните криминални групи во Македонија досега официјализирана и испопуларизирана со акцијата Диригент. Акцијата Диригент се одвиваше…
sex tourisam

Секс туризам во Германија

Опуштениот став на германското општество наспрема проституцијата и легализирањето на истата придонесе Германија со големиот број на бордели да стане…
CM-1-1-768x373

Магијата на Божиќните пазари во Германија

Има нешто спектакуларно во Божик, особено во градовите низ цела Европа.Молња, декорација, атмосферата. Сето тоа го прави да се чувствувате…
sill

Сириски имигрант уапсен заради силување

23 годишен државјанин на Сирија заради сторено кривично дело силување – изјави денес портпаролот на полицијата во германскиот град Берлин.…
sad

Купување на жени од Источна Европа за брак

  Во Западна Европа се поголем замав зема трендот на купување невести од источна Европа, а исто така и од…

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани