Авторски права mk-in.de

Го прославил 107 годишниот роденден на велосипед

На велосипед со 107 години: Поранешниот француски велосипедист Роберт Маршан го прослави својот роденден со 15 километри турнеја. Подоцна, тој…
tel

Чуден случај во САД – Повикал полиција бидејќи неговиот хероин бил украден

Полицијата е твојот пријател и помошник – освен ако не можете да го најдете вашиот хероин … Необичен случај во…
mk-in.de

Жена сакала да го закопа своето милениче при тоа пронашла леш

Една жена направи ужасно откритие во државата Калифорнија. Кога сакаше да го закопа нејзиното милениче во градината, таа наиде на…
630x356

Еден Пар наоѓа лотарија и добива 1,8 милиони долари

Уредување и чистење се несакани потреби. Но, за еден Пар од САД, нивните напори да го уредат својот дом пред…
mkinde

Оваа германка ги има најголемите гради на светот

Кај оваа жена мажите сигурно не  гледаат прво во очи! Еротскиот модел Бешин (33) се пофали дека има најголеми (направени)…
Dlk_qsaWwAEZ-Kv

Оваа оптичка илузија ги остава сите да погодуваат!

Оваа оптичка илузија им овозможува на луѓето да погодуваат преку интернет! Прашањето што си го поставуваат безброј корисници е: Дали…
mk-in.de

Исповед – заминав на работа во Америка, станав сексуална робинка

Сандра пристигнала во САД, надевајќи се дека ќе започне нова кариера во хотелската индустрија. Но наместо тоа, се нашла себеси…

Луѓето со овие Хороскопски знаци никогаш нема да станат богати

Дали некогаш сте слушнале за таканаречените деца од “среќајлии”? Ова се однесува на сите оние луѓе кои секогаш ги прати…

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани