Авторски права mk-in.de

ELITE-PERSONAL EU / Агенција регистрирана и работи во Германија / има неколку одлични понуди за работа како:

Предучилишни педагози (м / ж)
Воспитувачи (м / ж)
Социјални педагози (м / ж)
во дневни градинки и јасли на различни места во Германија.

Ние нудиме:
* Плата 2800-3500 евра, во зависност од вашата квалификација, работно искуство и одговорности
* Многу други предности, како на пример: платена опушта, новогодишни бонуси, бесплатна храна, додатоци за транспорт, професионално осигурување за пензии и здравство, билети за транспорт и др.
* Целосна социјално осигурување
* Постојан договор
* Работни места во Германија по желба (на пример, Минхен, Нирнберг, Мајнц, Штутгарт, Франкфурт, Берлин и др.)
* ако е потребно помош за сместување
* Способност за преземање на раководни позиции во професионалната сфера, по првите шест месеци
* Договорот за вработување со полно или скратено работно време
* 30 дена платено отсуство годишно
* Почеток: веднаш
* Работни односи директно со работодавачот
* Без плаќање на провизии од Ваша страна

Вашите задачи:
* Педагошки грижи и воспитување на деца на возраст меѓу шест месеци и три години или меѓу три и шест годишна возраст
* Организирање на секојдневниот живот на децата во детските установи
* Подготовка, имплементација и контрола на мали проекти
* Учество во состаноци на тимот и активности за зголемување на квалификациите
* Учество во родителски средби и подготовка на децата за празнични настани и манифестации
* Учество на семинари во со врска развојот и воспитувањето на децата
* Обликување ентериерот на образовно-воспитните места во детските установи

Услови за кандидатите:
* Завршено педагошко образование со државно признание во областа на:
– Предучилишноа педагогија
– Почетна педагогија / за позициите воспитувачи, асистенти на воспитувачите /
– Социјални активности
– Специјална педагогија
-Здравна педагогија
– Вкупно-образовна педагогија
– Психологија / профил детската возраст /
* Добро познавање на германски јазик-усменото и писменото мин. (Ниво B1-Б2)
* Искуство, знаење и вештини во грижата и развојот на мали деца- ќе се смета за предност
* Подготвеност и желба за тимска работа, иницијатива и индивидуална одговорност
Ние работиме во големите германски градови (како Минхен, Франкфурт, Штутгарт, Хамбург, Берлин и др.), Заедно со над 80% од сите работодавачи и имаме близок контакт со нивните одделенија за селекција на персонал. Затоа можеме да најдеме за Вас работа со најдобра плата и услови за работа, која најдобро да одговара на вашите потреби. Платите во Германија се разликуваат, за иста позиција, и до 1.000 евра. Во еден град разликите во платите достигнуваат до 500 евра Ние ќе побараме за вас, без никаква обврска од Ваша страна, според Вашата квалификација и работно искуство – најдоброто место. Вие може да прифатите овој предлог или да го отфрлите-целосно сте слободни да одлучите тоа сами.

ЛИНК ДО ЕЛИТЕ ПЕРЗОНАЛ КЛИКНИ ОВДЕ

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани