Авторски права mk-in.de

Патник открива голем, лабав метален дел во турбината.

Во американски домашен лет, патниците во авионот на “Делта ерлајнс” доживуваат страшни минути: дел од левиот мотор се распаѓа и лета внатре во турбината. Еден патник го снима моментот.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани