Авторски права mk-in.de

При приемот на финскиот премиер Рин, Меркел повторно започна да трепери. Во изминатите три недели, канцеларот веќе претрпе две слични напади за време на јавните настапи.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани