Авторски права mk-in.de

Прием на данскиот премиер

Поради зачестеното треперење на телото, канцеларката Меркел приемот на новиот дански премиер го припреми спротивно на обичаите на протоколот имено таа и нејзиниот гостин седеа при интонирањето на националната химна.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани