Авторски права mk-in.de

Пред осум дена, појавувањето на Ангела Меркел предизвика многу возбуда: таа беше исклучително потресена на средбата со украинскиот претседател Селенскиј. Сега настаните се повторија.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани