Авторски права mk-in.de

Бројот на електрични автомобили полека се зголемува и како што гласно рекламираат производителите, таму има за секого по нешто.

Но  за кого точно  се достапни електрични автомобили?

Цените на повеќето електрични возила се толку високи што со тие пари можете цел живот да турате гориво, и одржувањето на вашиот автомобил исто така е вклучено во цената.

За загадувањето од продукција до рециклажа на ваквиот вид на мотор нема потреба да зборуваме, друга тема е исто така продукцијата на енергија, сите знаеме дека струјата е најскап ресурс за употреба за било која намена.

Така да овие автомобили остануваат играчки или тренд за славните и богатите. Скапиот маркетинг на скапите автомобили на производителите ги увери само некои од горе наведените купувачи.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани