Авторски права mk-in.de

Тоа не е поради можните оштетувања
Отвори го капакот, погледни брзо во кутијата за јајца, а потоа наплатиги. Многу луѓе мислат дека касиерите сакаат да проверат дали јајцата се оштетени за да избегнат подоцнежни жалби. Но, контролата всушност има сосема друга причина.

 

Погледнете во следното видео, зошто всушност ги отвораат кутиите за јајца.

 

 

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани