Авторски права mk-in.de

Однесувањето на управувачот со багаж предизвика вознемиреност на аеродромот во метрополата во Лос Анџелес. Еден патник ги сними вознемирувачките сцени , а подоцна гo стави видеото на Интернет.

Снимката покажува како човекот безмилосно ги фрла куферите надвор од авионот. Некои куфери дури и треснуваат на тврдиот асфалт.

 

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани