Авторски права mk-in.de

Да направиме еден мал исклучок.

Покрај сите Етно претежно рибни ресторани сакаме да ви дадеме еден таен предлог за кој нема да зажалите.

Доколку сте на одмор во Македониија а не сте го посетиле ова место, сте пропуштиле нешто посебно.

Етно ресторанот Света Петка во Охрид/Велгости

Оваа скриена убавина покрај домашната лежана ракија и домашното вино нуди извонредно вкусна Храна.

Нешто посебно несекојдневно кое не сте го јаделе досега.

 

Даска со ражничи во лиснато

(Препорачливо за две особи)
-свински ражничи (2)300грам.
-ражничи од мелено месо(2)300грам.
-ѓомлезе
-комад
-мазник
-компир

***ДАСКА СО РАЖНИЧИ ВО ЛИСНАТО*** *** 600 ден*** (Препорачливо за две особи)-свински ражничи (2)300грам.-ражничи од мелено месо(2)300грам.-ѓомлезе-комад-мазник-компирРезервации на тел.078-288 906

Gepostet von Etno Restoran Sv.PETKA am Mittwoch, 29. Mai 2019

 

 

Даска за двајца

-Полнет Пафлак (4)
-Уштипци (2)
-Колбаси
-Бело Макало
-Ајвар
-Мекицци со сирење
-Компиир

***ДАСКА ЗА ДВАЈЦА*** (700 ден)*ПОЛНЕТ ПАФЛАК (4)*УШТИПЦИ (2)*КОЛБАСИ*БЕЛО МАКАЛО*АЈВАР*МЕКИЦИ СО СИРЕЊЕ*КОМПИР

Gepostet von Etno Restoran Sv.PETKA am Samstag, 18. Mai 2019

 

Предлог: Ви го препорачуваме исто така ролованото со свинско во лиснато.

 

Не заборавајте да се напиете по едно кафе

За повеќе информации и видеа посетете ја Facebook страницата од ресторанот овде

 

Ресторанот можете да го најдете лесно, ако доаѓате од Ресен  на главниот пат свртете едноставно во Охрид веднаш по Панорама ресторанот  лево и за неполн километар од десна страна е ресторанот Света Петка.

 

Ви ветуваме дека ќе сакате за брзо да го посетите ресторанот повторно и да му предложите  на некој од вашите блиски да го посети.

 

 

 

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани