Авторски права mk-in.de

 

Четири автобуси со млади луѓе од Сарај вчера тргнаа за Германија, пишува порталот Shkupi.

На сликата се гледаат автобусите кои тргнуваат за во европските земји.

Оваа појава зазема загрижувачки размери во нашата земја. Оправдувањето на младите за оваа појава е економската состојба и губењето на надежта за подобар живот, анализира порталот.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани