Авторски права mk-in.de

Малото девојче молело за својот живот во видео повикот до нејзината мајка пред нејзиниот татко да ја задави.

7-годишно девојче било убиено откако нејзиниот татко најпрвин ѝ вперил пиштол во главата и побарал од нејзината мајка да признае дека го изневерува.

Обвинетиот, 32-годишниот Ахмед Ф. од Египет, негира дека го убил несреќното девојче во Дизелдорф и тврди дека смртта на девојчето е несреќа. Мајката на девојчето идентификувано како Сара, Катарина Ф. тврди дека нејзиниот партнер збеснал откако таа му кажала дека еден колега ја посетил на работа.

 

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани