Авторски права mk-in.de

Не верува секој во Дедо Мраз. Но, дали тоа значи дека треба да одиш во затвор? Како и да е, човек од Тексас дојде во неволја со полицијата.

Бидејќи  им кажувал на децата пред црква во Тексас дека Дедо Мраз не постои, 31-годишен Човек се нашол зад решетки. Според извештаите на медиумите во Келбурн, човекот гласно ги информирал посетителите во реме на црковниот појадок дека Дедо Мраз не бил “вистинит”.

Обратен свет, кога за виситната си стрпан во затвор.

По неколку приговори, конечно, му ги  ставиле лисиците на 31-годишниот за Денот на Дедо Мраз. Да се протестира против Дедо Мраз не иди во предвид , изјавил градоначалникот Скот Каин.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани