Авторски права mk-in.de

Netto има многу специјална предбожиќна понуда која е особено сомнителна. Кој сака да добие оваа недела 300 грама стејк од зебра за 6,99 евра?  Ова е тековниот проспект со кој Netto ги промовира своите продукти. Во спротивно се нуди., 100 грама  телешко за 1,59 евра, и целокупен јастог за 9,90 евра.

На пакувањето пишува: “Обрни внимание на можни остатоци од куршуми”

Внимавајте да не испукате со куршумите некоја пломба  🙂

Месо од Зебра кај Netto?

Многу клиенти воопшто не го сакаат тоа.
На Твитер, корисниците се жалат на понудата на Netto, да понудат егзотично месо за празниците за кои сметаат дека е погрешно.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

Финска бара сезонски работници
Зошто касиерите во супермаркетите навистина ја отвораат кутијата за јајца?
Германија води со 123 милијардери, во Грција има 4, а во Македонија нема ниту еден!
ЗАПОЗНАЈТЕ ГО МОМЧЕТО ШТО ЗАГЛАВИ ВО НОРВЕШКА БОЛНИЦА КОЈ ЕДВАЈ ГО ИЗБРКАА
Пред да патувате за Германија
Колку е приватнo треперењето? Не е само Меркел која чува здравствена тајна
Места кои мора да ги посетите во Германија
Како нашите ја користат Германија
Бремен: Малолетни девојки малтретирани во воз, возрасните без реакција
Германија во моментов - Добредојдовте во иднината!
ГЕРМАНСКАТА ВЛАДА ИЗДВОИ МИЛИЈАРДА ЕВРА ЗА ПОЧИСТ ВОЗДУХ БЕЗ ЗАБРАНА НА ДИЗЕЛАШИТЕ!
„Арно е во Македонија, тука е тешко ич не идете
КАКО ГЕРМАНИЈА СТАНА ТОЛКУ БОГАТА ЗЕМЈА
Потребни документи за виза за лица со високо образование - Еу Сина Карта
Македонец во затвор поради возење без возачка дозвола

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани