Авторски права mk-in.de

На паркингот на продавницата во Икеа, една млада жена сакала да вежба за возење. Но, обидот тргнал наназад. Почетничката ја изгубила контролата на автомобилот и застанала во внатрешноста на продавницата за мебел. Штетата што таа ја нанесила е огромна.

 

“Неовластената жена ја изгубила контролата над возилото, ја совладала периметарската порта и се упатила директно за страничната врата во близина на главниот влез”. Автомобилот пробил преку влезот во затворената продавница за мебел во Неделата, и застанал само по неколку метри возење и направил судир со внатрешен ѕид.

 

Жената била хоспитализирана со мали повреди. Нејзиниот придружник бил повреден. Полицијата ги испитува двајцата за возење без дозвола. Според првичните проценки, настанала штета над десетици илјади евра.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани