Авторски права mk-in.de

Полицијата е твојот пријател и помошник – освен ако не можете да го најдете вашиот хероин …

Необичен случај во американската држава Охајо: Џозеф Марфи (20) навистина ја вознемири полицијата, бидејќи неговата девојка украла хероин.

Приказната се одржа во јануари, но само што беше објавена. Во сега достапната снимка на повикот, Марфи најпрво бара полициско куче. На барање на полицаецот, тој го спомнува хероинот.

“Ова е еден од најбизарните телефонски повици за кои сум слушнал”, вели шефот на локалната полиција, Мајк Мекнили, кој 41 година работел на должност.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани