Авторски права mk-in.de

Кај оваа жена мажите сигурно не  гледаат прво во очи!

Еротскиот модел Бешин (33) се пофали дека има најголеми (направени) гради во светот!

И русокосата има два многу убедливи аргументи. Големината на градниот кош го означува Бешин со 70Z (!). Секоја града тежи околу девет килограми, според “Daily Dot” – колку што е една автомобилска  гума.

Граѓанката на Хамбург, чие вистинско име е Мајра Хилс, многу помогнала да стаса до вакви гради. Незе секоја града  и била исполнета  со десет литри силикон! Првично имала  големина А.

Се чини дека му се допаѓа на машкиот свет. Бешине веќе има 140.000 следбеници на Твитер. Од 2007 година таа редовно објавува фотографии таму. На почетокот само од нејзините гради, од 2010 година, исто така, го покажува и нејзиното лице – со одличен успех!

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани