Авторски права mk-in.de

Оваа оптичка илузија им овозможува на луѓето да погодуваат преку интернет! Прашањето што си го поставуваат безброј корисници е: Дали гледате врата или плажа тука? На прв поглед, многу луѓе имаат тенденција за врата. Но, откако ќе ја свртите сликата надесно, изгледа како слика на плажа!

 

Твитер корисничката Ребека Рајли (@rebeccareilly__) ја објави фотографијата како прва. Досега, не е сосема сигурно што е, врата или плажа. Некои верзии циркулираат во социјалните мрежи кои ја прикажуваат чудната слика со луѓе кои се капат. Дали можеби работел уметник на Фотошоп кој едноставно ги вметнувал луѓето?

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани