Авторски права mk-in.de

Уредување и чистење се несакани потреби. Но, за еден Пар од САД, нивните напори да го уредат својот дом пред Денот на благодарноста им се исплати: тие најдоа стара лотарија и освоија 1,8 милиони долари (околу 1,6 милиони евра). Сега семејството може да си дозволи еден вработен за следното темелно чистење на куќата.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани