Авторски права mk-in.de

Една жена направи ужасно откритие во државата Калифорнија. Кога сакаше да го закопа нејзиното милениче во градината, таа наиде на човечки остатоци.

Планираниот погреб за мртвото милениче стана ужасно искуство за една жена во Модесто. По само првите копања, жената наиде на човечки остатоци, како што објавија локалните медиуми….

Смртта е само неколку месеци назад
Првата истрага за убиство открила дека тие се остатоци на возрасна личност, смртниот случај датира од само неколку месеци. Форензичарите се уште не можат да дознаат повеќе за причината за смртта или идентитетот.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани