Авторски права mk-in.de

На велосипед со 107 години: Поранешниот француски велосипедист Роберт Маршан го прослави својот роденден со 15 километри турнеја. Подоцна, тој танцуваше на серенада во негова чест.

Маршан не пуши, пие малку алкохол, јаде многу овошје и зеленчук и прави многу спорт. 107 години: “Тоа е исцрпувачки… Сеуште тренирам, не сакам да поставувам никакви рекорди, но тренирам секој ден наутро. Маршан, роден во 1911 година, веќе поставил неколку светски рекорди. Тој го прославува својот роденден со пријатели и познаници.

Сподели:

Коментирај преку Facebook

© 2011-2019 mk-in.de. Сите права се задржани